Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

 

 

Maaltijden aan huis .

Hebt u even geen zin of laat de tijd het u niet toe om te koken, of de gezondheid laat het u niet toe. Wel dan kan u op ons beroep doen, dit voor een paar dagen of dagelijks.

Iedere dag van het jaar leveren wij u een warme maaltijd aan huis of op uw werk. Op voorschrift van de dokter, kunnen onze klanten (zoals diabetespatiënten) een ander menu krijgen.

Onze maaltijden worden dagvers klaargemaakt, dit wil zeggen, dat wij geen maaltijden van de dag voordien klaarmaken. Al onze componenten voor de maaltijden worden de dag zelf bereid, dit om de kwaliteit te behouden, alsook alle vitamines. Onze aardappelen, groenten en vlees, worden aangekocht bij erkende leverancier, en in mogelijk van aardappelen en groenten, bij onze lokale landbouwers, verser kan niet. De maaltijden wanneer verpakt, gaan op het bedrijf in de ovens, en daarna in iso-containers voor transport om zo de warmte en kwaliteit te garanderen.

Onze bereide maaltijden zijn specifiek gericht naar:

  • senioren
  • herstellende mensen na ontslag ziekenhuis
  • alsook de werkende mens.

In onze grootkeuken koken wij nog zoals het moet ( niet industrieel ), Wij houden het kleinschalig zodat wij maaltijden kunnen leveren die evenwichtig zijn voor onze senioren en voldoende afwisseling bevatten.

Onze maaltijden worden dagelijks ( behalve op zondag ), warm aan huis geleverd tussen 09.30 en 12.00 in de volgende regio's:

* Groot - Houthulst ( Houthulst en deelgemeentes ).

* Staden ( Centrum ).

* Zarren, Werken, Handzame, Kortemark.

* Groot - Diksmuide ( Diksmuide en deelgemeentes ).

Indien u dit wenst, kan u steeds vrijblijvend 1 proefmaaltijd aanvragen, bij het verlengen van de afname brengen wij deze proefmaaltijd in mindering bij de eerste afrekening.

De kosprijs is 8.50 € btw inclusief binnen de straal van 10 km, hiervoor krijgt u geheel aan huis geleverd dagverse soep, een kwalitatieve en goed gevulde hoofdschotel alsook een dessert.


Download onze menu's

* Maaltijden aan huis, menu voor September 2020

* Maaltijden aan huis, menu voor Oktober 2020

* Maaltijden aan huis, menu voor November 2020

Vanaf Maandag 30 november 2020 kan u contact nemen met Maaltijden aan huis 't Fermetje voor verdere levering.

 

 


 

Wij leveren onze maaltijden elke dag van het jaar, wij nemen nooit verlof.

Als u meer informatie wenst, stel uw vraag, voor vrijblijvend inlichtingen kan dit via onze speciale inlichtingenbladzijde of neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen. U kan ons ook iedere dag 7/7 bereiken via 0494/277006.

 

of.